Сојуз на синдикати на Македонија

Пронајдени се 8 резултати на тема „Сојуз на синдикати на Македонија“
Вести

Синдикатите ја блокираа улицата пред седиштето на Организацијата на работодавачи, за 10 февруари најавија собир пред Собранието

Претседателството и Советот на Сојузот на синдикати на Македонија, заедно со штрајкувачките одбори денеска ја блокираа улицата пред...
Вести

ССМ апелира до Владата да донесе задолжително платено отсуство од работа за работниците на денот на имунизација

Сојузот на синдикатите на Македонија апелира до надлежните државни и инспекциски органи да преземат мерки за санкционирање на работодавачи...