социјалистичка партија на македонија

Пронајдени се 6 резултати на тема „социјалистичка партија на македонија“
Вести

СПМ: Арсовска не е независен градоначалник, нема да бидеме дел од Град Скопје каде што ќе се работи под закрила на партија од извршната власт

СПМ преку соопштение до јавноста велат дека нема да бидат дел од Град Скопје и дека независната градоначалничка која ја поддржаа на...