сметање на времето

Пронајдени се 13 резултати на тема „сметање на времето“
Живот и стил

Ќе бидеме подебели, поглупи и помрзоволни: Ова се последиците од укинување на сезонското сметање на времето

Граѓаните на Европската комисија се изјаснија против летното и зимското сметање на времето, а повеќето се за воведување на трајно летно...