случај траекторија

Пронајдени се 5 резултати на тема „случај траекторија“
Вести

Груевски: Обвинението е правна манипулација за да ми се наштети, ќе докажеме дека професионално, одговорно и чесно сме работеле

Оваа постапка ќе докаже повеќе работи. Дека јас и моите соработници сме ги реализирале зацртаните цели и програми предложени пред гласачите....
Вести

Адвокатот Наков до Судот: Почитувајте го законот ништо повеќе, ќе се повлечеме ако продолжите со незаконска работа

Адвокатот Наков побара Судот да го почитува законот. Тој посочи дека секој ден бил во судот и барал записник од минатото рочиште, но...