слива

Пронајдени се 7 резултати на тема „слива“
Вести

Производителите на слива не добија решение за откупот од надлежните, утре ќе го блокираат патот кон границата со Бугарија

Делчевските производители на модра слива откако, како што велат, не добија никаков одговор на нивните барања за решавање на проблемот...