славески

Пронајдени се 3 резултати на тема „славески“
Економија

Славески: ВМРО-ДПМНЕ ќе обезбеди помош од 200 евра за сите лица кои ги изгубиле своите работни места поради кризата

Денес ќе презентирам дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој се однесува на мерки...
Вести

Славески: Ребалансот на Буџетот е доказ дека економската ситуација не е приоритет на оваа влада, туку приоритет беше грабежот и делењето на тендери

Конечно владата предложи ребаланс на Буџетот на Република Македонија за 2020 година, како што разбравме од пресот кој што пред малку се...