славчо мисајлески

Пронајдени се 4 резултати на тема „славчо мисајлески“
Скопје

Мисајлески: Во општина Ѓорче Петров стартува градежна офанзива, ќе се реализираат над 20 улици во повеќе населени места

Во моментов општина Ѓорче Петров се наоѓа во деликатна состојба, би рекол тешка од финансиски аспект, со оглед на оние долгови кои ги...