скратување

Пронајдени се 4 резултати на тема „скратување“
Вести

Охридски угостители: Скратувањето на работното време ќе резултира со организирање домашни забави без контрола

Угостителите од Охрид од здружението „Охридски еснаф“ сметаат дека мерките за дополнително скратување на работното време на нивните...