скопски општини

Пронајдени се 25 резултати на тема „скопски општини“
Скопје

Коронавирусот неконтролирано се шири – Аеродром и понатаму на врвот, а оваа скопска општина се доближува до тронот

Активни случаи по општини Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата по општини...
Скопје

35 новозаразени во Скопје, речиси половината од нив се од Чаир – Останатите новозаболени се од овие скопски општини!

Од вкупно 89 новозаболени од Ковид-19 на целата територија на Македонија, 35 се од подрачјето на град Скопје. Распоредено по населби статистиката...