синдикат на полиција

Пронајдени се 12 резултати на тема „синдикат на полиција“
Вести

Синдикат на полиција на Македонија ги осуди денешните напади врз полицијата: МВР да не го злоупотребуваат настанот

Синдикат на полиција на Македонија изразува безрезервна подршка на сите припадници на Министерството за внатрешни работи кои  денеска...
Вести

СПМ до Владата: Ја немате нашата поддршка во пазарењето со виталните вредности на Македонија, ќе се соочите со жесток одговор

Синдикатот на полицијата во Македонија како еден од претставниците на вработените во МВР ги поддржува ставовите на припадниците на...
Вести

Полицискиот синдикат го обвинија Спасовски за незаконско прераспоредување на нивниот претседател: До работа ќе треба да патува 110 километри

Од Синдикатот на полиција во Македонија денеска го обвинија министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски дека пред неколку дена...