синдикат на полиција на македонија

Пронајдени се 14 резултати на тема „синдикат на полиција на македонија“
Вести

СПМ: Собранието го усвои барањето предложено од пратениците од ВМРО-ДПМНЕ за зголемување на надоместокот дневница за службено патување

Синдикатот на полиција во Македонија денеска од пред СВР Велес објави дека Собранието го усвоило нивното барање предложено од пратениците...
Вести

СПМ незадоволни од новиот колективен договор потпишан од Спасовски: Полицијата никогаш не била толку понижувана како што е сега

Денес сме тука пред Министерството за внатрешни работи да кажеме збор два за “модерниот” европски колективен договор што пред...
Вести

Синдикат на полиција на Македонија: Помошник на министерот во одделот за финансии ја злоупотребил својата службена положба и сторил кривично дело

Синдикатот на полиција на Македонија преку статус на Фејсбук вели дека законска обврска на сите е да пријават незаконско и непрофесионално...
Вести

Синдикат на полиција во Македонија: Во станицата во Велес еден месец се шири неподнослива миризба, во Богомила и Градско нема дрва за греење

Синдикат на Полиција во Македонија има морална, етичка и законска одговорност да го предупреди Министерството за внатрешни работи...