сијамски близнаци

Пронајдени се 8 резултати на тема „сијамски близнаци“
Живот и стил

Сестричките беа родени со споени глави: Денес се две среќни дечиња, раздвоени сијамските близначки (ФОТО)

Сијамски близнаци кои биле споени со главите, успешно се раздвоени во Лондон после неколку операции кои вкупно траеле 55 часа. Двегодишните...