шуга

Пронајдени се 9 резултати на тема „шуга“
Скопје

Централната и локалната власт не можат да се договорат, родителите изреволтирани: Имало или немало шуга во скопското училиште?

Шуга во основното училиште „Владо Тасевски“ во скопско Козле. Оваа информација ја споделија родители чии деца учат таму. Дознале во...