штип

Пронајдени се 78 резултати на тема „штип“
Вести

Сериозни обвинувања за општина Штип и АХВ: Направиле договор со ветеринарите кои убиваа кучиња? (Вознемирувачко фото)

Општина Штип се пофали со новоотворена локација за третман на бездомните животни, за која се потрошени 1 милион денари од буџетот на...
Општини

Јорданов: Тендерската постапка за новото лизгалиште во Штип е отворена наредниот ден по неговото поставување

Скандал и криминал ќе ја зачинат новогодишната бајка која Општина Штип ја организира втора година по ред. Новопоставената лизгалница...