штети

Пронајдени се 12 резултати на тема „штети“
Општини

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид: СДСМ и в.д градоначалникот Георгиевски признаа дека има криминал во исплатите на штетите од земјотресите

СДСМ призна дека има криминал во исплатите на штетите од земјотресите. Затоа, збунетоста и неодговорноста на в.д градоначалникот Константин...