Северна Македонија

Пронајдени се 30 резултати на тема „Северна Македонија“
Вести

Почнува примената на Република Северна Македонија: Кога ќе треба да ги смените личните карти и регистарските таблички?

Гранични табли со името Република Северна Македонија за три дена, нови регистарски таблички за четири месеци, нови пасоши од крајот...
Вести

Заев тврдеше дека на Владата ќе пишува Република Македонија: Денес буквите отстранети за да се додаде „Северна“ (ВИДЕО)

Од зградата на Владата веќе е отстранет натписот „Влада на Република Македонија“. На тоа место, ќе биде напишано Влада на Северна Македонија,...