сертификат за вакцинација

Пронајдени се 4 резултати на тема „сертификат за вакцинација“
Вести

За Македонците оваа европска држава воведува најстроги мерки: За влез во државата ќе биде потребен сертификат, негативен тест и карантин

Од недела македонските државјани ќе може да влезат во Холандија со исполнување на сите три услови – сертификат за имунизација, негативен...