сертификат за ковид-19

Пронајдени се 3 резултати на тема „сертификат за ковид-19“
Вести

ЕК го прогласи националниот Дигитален сертификат на Македонија за еквивалентен на европскиот сертификат – еве што тоа значи

Министерството за здравство информира дека денеска Европската комисија го усвои националниот Дигитален сертификат на Република Македонија...
Вести

ОФИЦИЈАЛНО: Грција ги отвoри сите копнени граници со Македонија, има ново правило со важноста на сертификатот за прележан Ковид-19

По најавите дека Грција ќе ги отвори сите копнени гранични премини кон соседните земји, официјалната министерска одлука е веќе објавена...