серија

Пронајдени се 35 резултати на тема „серија“
ТВ и Филм

За сите обожаватели на агент Гипс и „НЦИС“: Ќе има продолжение на серијата, но на нова локација и со нови ликови

Продолжение на ТВ-серијата „НЦИС“, со содржина сместена не во Вашингтон, туку на Хаваи, е во подготовка. Се работи за тнр. „одгранок“...
ТВ и Филм

Вистинскиот херој од Чернобил: Пожарникар бил радиоктивен и по смртта, па го затвориле во метален сандак и закопале во бетон (ВИДЕО)

Серијата „Чернобил“ ги извади вистински херои кои први отишле да се справат со последиците од трагедијата. Еден од нив пожарникарот...