сексуално образование

Пронајдени се 4 резултати на тема „сексуално образование“
Вести

ХЕРА: Бесплатен контрацептив да има на позитивната листа на лекови и да се воведе сеопфатно сексуално образование

Воведување бесплатен контрацептив на позитивната листа на лекови, сеопфатно сексуално образование, подобра опременост на советувалиштата...