сапун

Пронајдени се 12 резултати на тема „сапун“
Занимливости

Купиле „Ајфон“ за својата ќерка, а кога ја отвориле кутијата им се слошило: Продавачката панично бегала, тие стоеле во шок (ВИДЕО)

Купувањето преку апликации и онлајн-сервиси може да биде ризично ако не го проверите добро продавачот. На пример, може да ви се случи...
Живот и стил

Ставете по еден сапун во секоја соба дома, а задолжително понесете и на одмор: Никогаш нема да се сетите за што сè помагаат

Иако најчесто сите го чуваме во тоалетот, сапунот има бројни примени кои воопшто не се поврзани со хигиената, па затоа треба да имате...
Живот и стил

Треба да имате сапун во секоја соба: Кога ќе дознаете за што можете да го користите, веднаш ќе купите неколку

Иако најчесто сите го чуваме во тоалетот, сапунот има бројни примени кои воопшто не се поврзани со хигиената, па затоа треба да имате...