Сали Мурати

Пронајдени се 5 резултати на тема „Сали Мурати“
Вести

Уставните судии ќе расправаат за иницијативата за застарување на делата за злоупотреба на службена должност

Уставните судии денеска на колегиум ќе дискутираат по иницијативата за член 353, став 5 од Кривичниот законик, која се однесува на застарување...