родители

Пронајдени се 84 резултати на тема „родители“
Вести

Родители Македонци од Швајцарија: Одземајќи ни го правото на изучување на нашиот мајчин македонски јазик, вие ни одземате едно од основните човекови права

Родителите на пет паралелки на македонски мајчин јазик од француското говорно подрачје на Швајцарската Конфедерација изразуваат загриженост...
Вести

Родителите се иcкараа со градоначалникот: Александар Наумовски исвиpкан од poдителите избeга од нeзгоднте прaшања

Децата во основното училиште „Димитар Поп Георгиев Беровски“ во населбата Хром, општина Ѓорче Петров учат во крaјно нeзавидни услови,...
Вести

Револтирани родители 23 денови не добиваат одговор до кога нивните деца ќе учат во несоодветни услови- градоначалникот и директорката молчат

Загрижени родители на децата кои учат во несоодветни услови во подрачното училиштето „Димитар Поп Георгиев- Беровски“ во Хром велат...