роберт поповски

Пронајдени се 11 резултати на тема „роберт поповски“
Вести

Новинарот Хајдарпашиќ до министерот Поповски: За каква слобода на медиуми зборувате, колеги се исплашени и застрашени, не примаат плата

Новинарот на Телевизија 24, Един Хајдарпашиќ на вчерашната дебата посветена на Денот на печатот на министерот за транспаретност, Роберт...