Ристо Никовски

Пронајдени се 10 резултати на тема „Ристо Никовски“
Вести

Никовски: Владата на СДСМ ја игнорира улогата на претседателот на државата во надворешната политика, тоа е спротивно од Уставот

Поранешниот амбасадор и македонски дипломат Ристо Никовски во денешното гостување на „Алфаскоп“ рече дека претседателот на државата...