рестрикции

Пронајдени се 19 резултати на тема „рестрикции“
Економија

Надлежните велат нема потреба од кризна состојба во енергетиката, ВМРО-ДПМНЕ предупредува на тешка зима со рестрикции

Во моментот нема потреба од прогласување кризна состојба во делот на енергетиката, а надлежните уверуваат дека цената на струјата за...