репортери без граници

Пронајдени се 10 резултати на тема „репортери без граници“
Вести

Репортери без граници: Ситуацијата со медиумите во Македонија се влоши, високи владини претставници се закануваат и навредуваат новинари

Последниот извештај на Репортери без граници за сите земји во светот е објавен денеска, Македонија бележи подобрување од две места...
Вести

Репортери без граници: Високи владини претставници се закануваат и навредуваат новинари, Македонија полоша од Гамбија, Хаити и Киргистан

Репортерите без граници во својот најнов извештај ја рангираше Македонија на 92-то место со средна оценка од 31,28 поени. Нашата држава...