реконструкција

Пронајдени се 10 резултати на тема „реконструкција“
Скопје

Центарци со месеци газат во кал: Реконструкцијата која ја најави Богдановиќ изгледаше амбициозно, имплементацијата е катастрофа (ВИДЕО)

Речиси три месеци жителите на улицата „Димитар Пандилов“ во Општина Центар се затрупани во земја и кал, велат, градежните работи за...
Скопје

ФОТО: Реконструираната улица во Кисела Вода за која граѓаните платија 5 милиони денари траеше 10 дена, денес е повторно раскопана

Точно десет дена граѓаните можеа да ја видат и да возат по реконструираната улица „Антон Попов“ која се наоѓа во Кисела Вода. Од денес...