регулаторна комисија

Пронајдени се 10 резултати на тема „регулаторна комисија“
Вести

Стојаноски: СДСМ спротивно на закон мести партиски функционер за член на Регулаторна комисија за енергетика кој не ги исполнува условите

Продолжува дрското и бесрамно спроведување на политиките на СДСМ во енергетиката и пополнување на клучните места во енергетскиот сектор...