регион

Пронајдени се 45 резултати на тема „регион“
Вести

Арсовски: Додека земјите во регионот започнаа со вакцинација против КОВИД-19, Владата на Заев лицитира со датуми и бројка на вакцини кои никако да пристигнат

„Додека целиот регион со петни жили се обидуваат да најдат што поголема бројка на вакцини за своите граѓани очигледно е дека кај нас...