редари

Пронајдени се 5 резултати на тема „редари“
Вести

Новите мерки на Владата нејасни: Со нив се кршат основните права- редари или вработени немаат право да го идентификуваат гостинот

Одлуката на Владата е апсурдна и невозможно е да се спроведе без законски измени за кои нема време до 16ти август. Во спротивно се крши...