рецепти

Пронајдени се 9 резултати на тема „рецепти“
Вести

Хронично болните не можат да добијат рецепти за лекови – дали на здравствениот систем му се случува колапс?

Лек од вчера не можат да добија хронични акутни болни кај ниеден матичен лекар, затоа што системот за печатење на рецептите не функционира. Како...