ребаланс

Пронајдени се 33 резултати на тема „ребаланс“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Со ребалансот на буџетот предложен од оваа власт на СДСМ и ДУИ состојбите во економијата ќе бидат уште полоши

Ако буџетот за 2022 од самиот старт беше неразвоен, сега после ребалансот ќе биде полош. Со кратењето на средства за капитални инвестиции...
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Ребалансот на буџетот само ги покажува безидејните политики на власта на СДСМ и ДУИ кои носат економска катастрофа

Како што буџетот за 2022 не беше развоен и не обезбедуваше подобар стандард на граѓаните, така и презентираниот ребаланс нема да ги промени...
Вести

„Заев да објасни зошто со ребалансот има пари за партиската администрација која седеше дома, а нема за земјоделците и невработените“

Заев да објасни зошто со ребалансот има пари за партиската администрација која седеше дома, а нема пари за земјоделците, невработените...
Вести

Славески: Ребалансот на Буџетот е доказ дека економската ситуација не е приоритет на оваа влада, туку приоритет беше грабежот и делењето на тендери

Конечно владата предложи ребаланс на Буџетот на Република Македонија за 2020 година, како што разбравме од пресот кој што пред малку се...