ребаланс на буџет

Пронајдени се 29 резултати на тема „ребаланс на буџет“
Економија

„Кратење на непродуктивните трошења со ребалансот на буџетот е чисто манипулирање на јавноста и признание дека оваа Влада не работи домаќински“

Најавеното касно кратење на непродуктивните трошења со ребалансот на буџетот е чисто манипулирање на јавноста и признание дека оваа...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ со ребалансот на буџетот крати пари на капитални инвестиции додека непродуктивните трошоци не ги намалува

СДСМ со ребалансот на буџетот крати пари на капитални инвестиции додека кај непродуктивните трошоци нема намалување. Скратени се средства...
Вести

Лашкоска: Средствата за капитални инвестиции со ребалансот ги ребалансираат или наједноставно кажано ги укинуваат

Пратеничката од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Ане Лашкоска на денешната собраниска седница посочи дека по катастрофалната лоша...