разговори

Пронајдени се 10 резултати на тема „разговори“
Вести

Муцунски: Водењето на преговорите со Бугарија само за идентитетските прашања, го покажува аматеризмот на власта во секој степен на владеење

Разговорите кои се случуваат со Бугарија а се само за идентитетски прашања се уште еден доказ за аматеризмот на власта кој што имаме...