рати

Пронајдени се 4 резултати на тема „рати“
Скопје

ЈП Водовод и Канализација склучи договор со физички и правни лица за исплата на заостанати сметки на рати и без камата

Голем интерес на граѓаните за акцијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, за исплата на заостанати сметки, на рати без камата. –...