раст

Пронајдени се 31 резултати на тема „раст“
Вести

Филипче „очекувал“ 72 заразени: Се наоѓаме во критичниот момент со очекуван раст на бројот на заболени од Ковид-19“

Се наоѓаме во критичниот момент со очекуван раст на бројот на дијагностицирани заболени од Ковид-19 и имајќи предвид дека одиме кон пикот...