расправија

Пронајдени се 11 резултати на тема „расправија“
Вести

ЛУДНИЦА НА АЕРОДРОМ: Го испразниле целиот авион бидејќи двегодишно девојче со посебни потреби немало маска (ВИДЕО)

Лесно е да се разбере дека луѓето се плашат во време на пандемија и дека се плашат од инфекција и последици, но гласот на разумот не треба...