распоред

Пронајдени се 14 резултати на тема „распоред“
Скопје

Патниците изреволтирани, распоредот стои како “украс“: Цел час се чекаат автобуси кои треба да ги има на 10 минути

Преполни автобуски станици со деца кои доцнат на училиште, луѓе кои најавуваат телефонски дека ќе доцнат на работа, постари лица кои...