расположение

Пронајдени се 12 резултати на тема „расположение“
Вести

Антизападното и антиеу расположение ја зафатило и владата: За тоа што сме последни со вакцинацијата во регионот ни е крива ЕУ!

За тоа што сме последни со вакцинацијата во регионот ни е крива Европската Унија! ЗЗ: Имаме чувство како пак да ФАЛИРА ЕУ, знаете тоа...