рашковски

Пронајдени се 5 резултати на тема „рашковски“
Вести

Македонска заедница во Малта: Дали Рашковски со „хуманитарните летови“ виде можност за брза заработка на маката на граѓаните кои се оставени на милост и немилост по светот?

Постои ли потенцијален корупциски скандал поврзан со Државниот Секретар г-дин Драги Рашковски и организирањето на “Хуманитарните...