ранка милановиќ

Пронајдени се 6 резултати на тема „ранка милановиќ“
Вести

Обвинителството поднесе жалба, бара поголеми казни во случајот „Трговија со дете“ за штитеничката од домот „Ранка Милановиќ“

Незадоволен од висината на изречената казна на која се осудени обвинетите за Трговија со дете,  надлежниот јавен обвинител, по пристигнатата...