рамазански пост

Пронајдени се 4 резултати на тема „рамазански пост“
Вести

Побарал Куран пред Рамазанскиот пост и не го добил – Навални подготвува тужба против затворот каде што отслужува казната

Рускиот опозиционер Алексеј Навални соопшти дека го тужи затворот каде отслужува казна затоа што не го добил Куранот што го побара...