ракија

Пронајдени се 26 резултати на тема „ракија“
Вести

Засилените контроли започнаа: Инспекциите на терен, се казнуваат несовесните граѓани во ек на сезоната на варење ракија

Инспекциските служби во Делчево започнаа засилени контроли со цел спречување на обидите на несовесни граѓани кои во ек на сезоната...