радмила шекеринска

Пронајдени се 59 резултати на тема „радмила шекеринска“
Вести

Шекеринска: Ако за 10 дена не се обезбеди двотретинско мнозинство, ќе се оди на предвремени парламентарни избори

Ако за десет дена не се обезбеди двотретинско мнозинство во Парламентот за уставни измени, тогаш ќе се оди на предвремени парламентарни...
Вести

Десетици милиони евра во бунар: Анкетите покажуваат дека скапата кампања нема да помогне за успех на референдумот

Скапата кампања која власта ја води убедувајќи ги граѓаните да гласаат „ЗА“ на референдумот кој се одржува во недела, со кој се предвидува...
Вести

Образованието на удар од страна на СДСМ, наместо да ги држат часовите, наставниците трчаат да се фотографираат со Шекеринска

СДСМ ја користи позицијата и ги злоупотребува граѓаните во референдумската кампања за промена на уставното име на Република Македонија. Имено,...
Вести

Образованието на удар од страна на СДСМ: Наместо да ги држат часовите, наставниците трчаат да се фотографираат со Шекеринска

СДСМ ја користи позицијата и ги злоупотребува граѓаните во референдумската кампања за промена на уставното име на Република Македонија. Загрижени...
Вести

Пандов до Шекеринска: За нашиот стратешки партнер нашите се „северномакедонски војници“, па нели го зајакнавте идентитетот?

Иако власта во предностите од договорот го претставува тоа што бил заштитен идентитетот на државата, иако како што објави Александар...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Шекеринска одвојува 1 милион евра за капитулантскиот договор, а војниците немаат униформи и превоз

Армијата се соочува со најлошите услови за работа од нејзиното основање. Војниците од 30-тина населени места во државата три недели немаат...