работнички права

Пронајдени се 13 резултати на тема „работнички права“
Вести

Ралковски: Работничките права се на најниско ниво од независноста на државата, ако не постигнеме договор ќе преземеме порадикални мерки

Многу пати во јавноста искажавме до сега дека работничките права се на најниско ниво од независноста на оваа држава. Значи зборуваме...
Вести

Мицкоски: Работничките права се погазени, постојат масовни отпуштања – ќе се бориме за подобар статус на работникот

Во мое лично име и во име на ВМРО-ДПМНЕ го честитам Меѓународниот ден на трудот – 1 Мај со надеж дека работниците ќе го добијат заслуженото...