работа

Пронајдени се 64 резултати на тема „работа“
Вести

Овозможена работа на фабриките и транспортот и за време на построгиот полицискиот час, работниците со посебни дозволи

Економските оператори што работат во прва смена треба да го организираат работниот процес согласно забраната и посебниот режим на...