пустец

Пронајдени се 12 резултати на тема „пустец“
Вести

„Ги повикувам сите Македонци од Мала Преспа и сите граѓани во Македонија да ги поддржат кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ“

Македонскиот кандидат за пратеник во албанското Собрание од редовите на Социјалистичкото движење и истовремено претседател на огранокот...
Регион

СКАНДАЛ: На изборите за градоначалник во Пустец каде живеат Македонци упатство за гласање напишано само на албански и бугарски јазик

На вчерашните локални избори во Албанија во општина Пустец каде што доминантно население е македонското упатствата за гласање беа...