публика

Пронајдени се 20 резултати на тема „публика“
Фудбал

Италијанската влада пресече и донесе голема одлука – фановите на Европското првенство ова мора да го прочитаат веднаш!

Италијанската Влада дозволи присуство на гледачи на натпреварите на претстојното Европско фудбалско првенство кои ќе се играат на...