првачиња

Пронајдени се 24 резултати на тема „првачиња“
Скопје

Неправда за првачињата од населба Лисиче: Надлежните со години не успеаја да им го изградат училиштето, па децата останаа дома!

Во сите скопски населби денес првачињата со насмевки на лицата пристигнаа во своите училишта. Денес само запознавање, а од утре настава...
Вести

По забраната од страна на власта да се пее и учи македонската химна- денес училишните дворови беа преплавени со расфрлани летоци со македонската химна

Расфрлани летоци по основните училишта со македонските химни Македонската јавност, особено родителите на децата кои посетуваат основно...